tijd

De kracht van automatisering in ordermanagement

Welkom in het tijdperk van automatisering en digitalisering, waar snelheid, eenvoud en nauwkeurigheid cruciaal zijn voor order management. In deze dynamische wereld biedt Count-IT de oplossing die je nodig hebt. Ons ordermanagementsysteem beheert jouw orders op een optimale en foutloze manier. Hier lees je hoe Count-IT je kan helpen tijd te besparen en je bedrijf efficiënter te runnen.

Altijd up-to-date

Met Count-IT houd je je complete order management altijd up-to-date en overzichtelijk. Het systeem voorspelt de (verwachte) voorraad op basis van inkoop- en verkooporders. Hierdoor kun je tijdig inspelen op schommelingen in de vraag en aanbod, wat resulteert in een beter voorraadbeheer.

Automatisering op maat

Count-IT biedt automatisering op maat, waardoor je moeiteloos een groot deel van je orderprocessen kunt optimaliseren. Dit betekent dat handmatige handelingen tot een minimum worden beperkt, wat de kans op fouten vermindert en tijd bespaart.

Verkooporders

Het aanmaken van verkooporders is met Count-IT eenvoudiger dan ooit. Deze worden overzichtelijk opgeslagen en weergegeven, en je kunt de verkooporder met één druk op de knop factureren aan de klant. Bovendien genereert Count-IT automatisch picklijsten, waardoor de bestelling van de klant direct klaargemaakt kan worden. Het dashboard en de rapportages bieden uitgebreide statistieken voor continue inzicht in de actuele en verwachte voorraad. Offertes die in Count-IT zijn gemaakt, kunnen moeiteloos worden omgezet naar verkooporders.

Inkooporders

Dankzij Count-IT behoort het continue aanmaken van herhalende inkooporders tot het verleden. Beheer al je inkooporders op één centrale plek. Het systeem genereert automatisch inkooporders op basis van je actuele voorraad en stuurt deze direct door naar de leverancier. Door eenvoudig randvoorwaarden in te stellen per product, zorgt Count-IT ervoor dat je voorraad altijd op peil blijft zonder dat je hier handmatig achteraan hoeft.

POS-systeem: Meer dan een kassasysteem

Het POS-systeem van Count-IT biedt uitgebreide business management mogelijkheden. Van voorraadbeheer tot data-analyse en personeelsmanagement, al je bedrijfsprocessen worden veilig in de Cloud beheerd. Met Count-IT heb je altijd en overal toegang tot je verkoopgegevens, productinformatie en rapportages. Dit alles is compatibel met een breed scala aan apparaten, van Mac en iOS tot Android en desktops.

Veiligheid voorop

Bescherming tegen virussen, cybercrime en andere internetdreigingen is essentieel. Count-IT garandeert betrouwbare service en geavanceerde databeveiliging, inclusief automatische back-ups. Zo zijn je gegevens altijd veilig en up-to-date.

Uitgebreide functionaliteiten

Count-IT biedt uitgebreide functionaliteiten in één systeem:

Betalingen Diverse betalingsopties, waaronder contant, waardebonnen, en bank- en creditkaarten
Mobiele toegang Altijd en overal inzicht via het dashboard
Productbeheer Efficiënt beheer van producten, inclusief het toevoegen, bewerken en verwijderen van productinformatie
Rapporten Inzichtelijke informatie over verkoop, kosten, klanten en andere belangrijke sturingsinformatie.
CRM Uitgebreid klantrelatiebeheer voor een beter inzicht in het koopgedrag van jouw klanten
Winkelmanagement Efficiënt beheer van verschillende afdelingen met gebruikerstypen en rechten
Voorraadbeheer Realtime inzicht in sales en voorraad
Ondersteuning Expertise binnen handbereik van ons ervaren team
Koppeling Koppel de software aan de boekhouding, webshop, betalingen en vervoerder

In een tijd waarin efficiëntie en nauwkeurigheid cruciaal zijn, biedt Count-IT de ideale oplossing voor ordermanagement. Door de krachtige automatiseringsfuncties houdt Count-IT je voorraad altijd up-to-date, automatiseert het inkoop- en verkooporders, en vereenvoudigt het picklijstbeheer. Met uitgebreide functionaliteiten zoals een geavanceerd POS-systeem en robuuste beveiliging, bespaar je niet alleen tijd, maar verbeter je ook de algehele bedrijfsvoering. Probeer Count-IT nu 30 dagen gratis en ontdek hoe deze software je kan helpen je onderneming efficiënter en succesvoller te maken.

Probeer Count-IT Nu Gratis!

Ontdek de voordelen van Count-IT met onze 30-daagse gratis demo, zonder extra kosten. Maak een einde aan inefficiëntie en fouten in je ordermanagement en geef je onderneming de boost die het nodig heeft. Probeer het nu en ervaar zelf de tijdsbesparing en efficiëntie van Count-IT.Vraag dan een gratis demo-account aan via https://www.count-it.eu/demo/

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen